top

Meijer Advocaten en Gerechtsdeurwaarders

Onze medewerkers

 • Mr J.A. Meijer

  Mr J.A. Meijer

  Mr J.A. Meijer

  Advocaat, belastingadviseur en registermediator

  Mr J.A. Meijer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  - Ondernemingsrecht

  - Belastingrecht

  Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  Mr Meijer is lid van De Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB); Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten; Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten; Vereniging Fiscale Mediators (VFM)

  Talen:
  Nederlands, Engels, Duits

  Top

 • Mr V.K.S. Budhu Lall

  Mr V.K.S. Budhu Lall

  Mr V.K.S. Budhu Lall

  Advocaat en belastingadviseur

  Mr V.K.S. Budhu Lall heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  - Verbintenissenrecht

  - Erfrecht

  - Personen-en Familierecht

  Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  Mr Budhu Lall staat ingeschreven in het Register Estate Planners. Zij is bestuurslid van VNO-NCW West Kring Den Haag. Voorts is zij lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging voor Procesrecht.

  Talen:
  Nederlands, Engels

  Top

 • Mr O. Huisman

  Mr O. Huisman

  Mr O. Huisman

  Advocaat

  Mr O. Huisman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd

  - Arbeidsrecht

  - Verbintenissenrecht

  - Personen-en Familierecht

  Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied

  Mr Olga Huisman is lid van de Haagse Vereniging van Jeugdrecht Advocaten, de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten.

  Talen:
  Nederlands, Engels, Spaans, Arabisch en Frans

  Top